Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní mašina kolem 50 tis.

Samozrejme, tenhle Seasonic je ponekud jinde. M-Pol je zdatny ve skladani sestav, ale zdroje zrejme nejsou jeho silnou domenou, coz samozrejme nesnizuje jeho vykony tady ohledne sestavovani PC, to se mu malokdo vyrovna.

Je liche argumentovat 135mm tocakem, samozrejme u techto kvalitnich zdroju jsou tocaky tiche a tak tomu je i u zmineneho Seasonicu, takze je uplne jedno zda 120mm nebo vic, HDD to stejne prehluci.

Ja povazuju za nejlepsi a nikdo mi to nerozmluvi kupovat zdroj primo od vyrobce, coz Seasonic je. Vyrobce nikdy nenapadne vymyslet nejake zlevnovaci strategie, protoze obzvlast znackovy vyrobce jako Seasonic moc dobre vi, ze by se mu to v budoucnu nevyplatilo.

Corsair i EVGA jsou jen pouhy lepici stitku a uz tim se Seasonicu nemohou rovnat. Na druhou stranu, znas nejaky ojeb od EVGA, ja ne, zatimco od Corsairu uz tu byly ruzne SSDecka a dalsi vychytralosti. Tim nechci vyslovene tvrdit, ze ten Corsair je spatnej, kdyby byl za pulku ceny ani neceknu, ale stoji to priblizne stejne a tak si do sestavy dam radsi Seasonica nez Corsair. Teda ja nakonec volil EVGA, protoze tu jeho SuperNovu G2 vyrabi Super Flower, coz je dalsi vyrobce v highendu opravdu kvalitnich zdroju a primo od nich si u nas nic nekoupis, navic jak rikam EVGA ma lepsi povest, ikdyz teda maji jeste verzi G1, coz vyrabi FSP, ktery kdysi byl dobrym vyrobcem, ale uz davno neni, takze od toho ruce pryc. Jeste pak maji verzi GS, coz vyrabi Seasonic a to uz si zase koupim radsi original Seasonic.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny