Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Router + Wifi ? nastavení propojení

Zdravým rychlý dotaz, restartoval jsem nastavení našeho routru, vše je znovu nastaveno a funčkní.Hlavní ethernet kábel je přímo napojený na host pc a vše funguje. Jenže mezi routrem a host pc máme ještě wifi který je prostředníkem a od wifi jdou do televize, jenže když napojím wifi router do oběhu tak nic nefunguje. Nejspíš se jedná o to že wifi nejak nepropuští signál z routru a tím pádem nejde nic.Jaké je řešení ? nastavit nějak propojení router s wifi přes ip nastavení ?

Situace 1 )

Když je ethernet kábel přimo napojený na host pc tak vše jede a funguje ( mimo televize, protože ty jsou přes wifi ), když do prohlížeče zadám ip adresu a nastavení routru tak se jedná o d-link a vše nastavení proběhne uspěšně.

Situace 2 )

Když mezi routr a host pc zapojím wifi, tak nashočí žluté znaménko na všechn pc zařízeních a televize nejdeou. ( 1 ethernet kábel je tedy zapojený do wifi ne přímo do pc ) dřív to tak fungovalo a jelo vše. jenže ted jsme omilem restarovaly routr do továrního, nejspíš se musí spárovat tyto dvě zařízení, ale jak ? na routru je jen WPS, a na wifi routru je jen QSS, když tedka v této situaci zadám nastavení routu tak mě naskočí nastavní wifi routru ne normalního routru. Jenže co dál, ? rady. děkuji.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny