Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký OS pro Lenovo IdeaPad S100?

Tomu co jsi napsal ted nejak vůbec nerozumím :-O Proč bych měl měnit program, kterej používám už x let, jsem s nim spokojenej a vím kde co najdu? Protože nevyužívám všechny funkce tak budu mít deset free programu a v kazdym delat neco? Photoshop neni jen profesionalni nastroj. Je to program pro kazdyho. A ver nebo ne, na tom atomu to jde uplne normalne.

upravuju fotky nemovitostí, picasa je na to idealni protože je to jednoduchy nastroj, opravdu snadno s tim naucim ostatni a daji se s tim delat fakt zázraky. v podstate jde jen o to ty fotky zesvětlit. pak v photoshopu delam vizitky a prostě co je potřeba. Nemyslím si, že je to nejaký program ke kterému bych měl přistupovat s respektem protože nejsem profesionál, smazat ho a hledat horší náhradu pro sebe. Vidím to tak, že nic jiného nepotřebuju a to je dostatečný argument pro photoshop.

kazdopadne diky za tip, smazal jsem ruzny kraviny co jsem mel predinstalovany a svete div se, pocitac zacal bezet celkem normalne. tak uvidime, jak dlouho to vydrzi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny