Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nový mobil

Můžeš si nalhávat cokoliv, stejně nezachráníš něco, s čím ani sám Microsoft do budoucna nepočítá. Jde to ve stopách Symbianu, nechají to dožít, ale nic novýho už nečekej.
• To není pravda, o vyvoj aplikací na WP se zajímám, mam i vyvojarsky ucet MS, chodím na oficiální vyvojárské fora Microsoftu kde narázím na zcela jiné informace jako zde podávás ty.. zadná mrtvá platforma to není a ani nebude. Vidim tam i ten vyvoj a smer jejich <SDK> etc.

• Dobré je si uvedomit, ze WP nabizi i jiné moznosti jako Android Platforma, ktera se snad zdokonaluje jen po HW strance, co prinesla za posledni dobu v TEL nového ?
Windows Phone hlavne pripravované modely, budou kompatibilni s Continuum (ktery je momentalne v pocatecnym stavu), ono celkove majitelé kombinace WIN10 a WP10 (nebo jiného produktu s WIN10) , budou mit stale vice a vice vyhod. Uz i ted, muzu posilat a prijimat SMS primo z jakéhokoliv Windows 10 bez potreby instalace nakého SW treti strany. Také bych nezapominal, ze WP jeste neni tak dlouho, byl lépe zabezpeceny jako Android.
Windows Phone je spise na pracovni ucely, proto se jeho konceptu drzim od toho telefony maji byt, to ze hrani her neni pro ne prioritou, s tim mohu jinak jak souhlasit.
(Na hrani je Windows 10, nepocitaje, ze opet ti co maji dalsi produkt Microsoftu jako XBOX ONE [Ktery je také pod WIN10], budou moc nekteré tytuli z XBOX ONE hrat na PC za cenu jedné hry, nebo hrat MULTY-PLAYER hry PC vs XBOX, no co jsem zvedavy a co bude velmi zajimavé).

• Ano aplikace aplikace, na to, o primé infekci z aplikaci GooglePlay, nebo casté infekcni napadeni platformy Android se tu nak nezminuje. /ale tak hlavne ze je jich million /me to spis pripadne, jen jak tezeni z REKLAM, 1X APLIKACE + 100X jeji CLON, jen na vydelek z reklam. /Ale to se netyka jen platformy Android.
( Né ze by vyrobci o WP nemeli zajem, ono, to ze MS nerozdává licence jako android, zrejme ví proc delají, ). /Osobne bych si Wphone znacky "PhingJangJong" zrejme ano nekoupil.
Zaplneni trhu WP nebyl nikdy cil MS, jestli ja jsem osobne zakoupil WP, bylo proto, ze je to snad jediny MOS ktery mi dokaze opravdu poskytnou presne co potrebuji, mam neco co je spolehlivé a nemusim to 3x dene restartovat.

• Napsal jsem to jako "Bukvál", ale ono to na takovy prispevek snad i jinak nejde..

To ze WPhone nemá 20 verzí piskvorek nebo clovece nezlob se, mi nevadí. O UPdate z 8.1 na 10 jsem mel spis obavy, ale ve finale 10 udelali presne tak jak co mi v 8.1 chybelo, nebo naopak prekazelo a diky <UWP /Universal Windows Platform> ma podstatne vice aplikaci i zminenych HER jako WP 8.1.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny