Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem WiFi router nefakčí

Dobrý den, pro začátek, jsem žena, laik, který se nevyzná moc ve věcech PC. Vyskytl se mi problém, na každém zařízení v době (mobil, tablet, pc, ntb) se nedá připojit k WiFi. Najde ji to, ale při načítání píše ověřování a a poté Problém s ověřením a konec na ntb zase, že se k této síti nedá připojit. Ale WAN funguje, prostě jen to WPS nejde. V servisu jsme byli, ti neví, co s tím je, prej že zítra se na top přijedou podívat. Jenomže problém už přetrvává od neděle a já už mám nervy v kýblu. Děkuji všem za vaše rady

Předmět Autor Datum
WPS? To tam niekto mackal to tlacitko? To ale robit nemal. Skus najprv vypnut router na minutu. Tym…
MM.. 07.07.2016 17:58
MM..
když se pc připojí přes kabel, internet funguje? jestli jo, je to dobré: stačí na tvém tajném router… poslední
lední brtník 07.07.2016 18:46
lední brtník

WPS? To tam niekto mackal to tlacitko? To ale robit nemal.
Skus najprv vypnut router na minutu.
Tym "WAN funguje" myslis ako co? Pripojenie notebooku cez LAN kabel na LAN zdierku routera, alebo kam? Snad nepripajas PC do WAN portu, tam ma byt kabel od providera.

Ked nepomoze vypnutie routera tak mas zmenene nastavenie v routri, je tam ine heslo alebo nieco inac, treba sa pripojit na router cez LAN kabel do nastaveni, a skontrolovat jak je nastavene wifi, a nastavit si tam WPA2-PSK AES a svoje spravne heslo. Vo Win sa da v centre sieti u wifi sieti kliknut na zabudnut siet a potom znova pripojit a zadat heslo nanovo.

když se pc připojí přes kabel, internet funguje?
jestli jo, je to dobré: stačí na tvém tajném routeru zakázat funkci wps a pak znovu nastavit zabezpečení wifi - ideálně nový název (ssid) a "heslo" (wpa-key). tím vynutíš na všech zařízeních přihlášení k nové síti.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru