Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zamrzání nebo zpomalená odezva notebooku

Dobrý den, pomozte mi prosím vyřešit problém s mým notebookem.

Notebook je 1 rok nový Lenovo Flex 2 Pro 15 prodávaný s Windows 8 - detaily viz http://goo.gl/jOS79q , updatovaný na Windows 10 koncem loňského roku v prosinci 2015, tehdy tam žádný problém nebyl po updatu na Win 10. Problémy začaly teprve před pár týdny. Problém je následující:
1) PRVNÍ MINUTA: po spuštění a přihlášení se do notebooku se zdá v první minutě vše OK - kliknu na "start" a vyskočí dané okno, spustím soubor na ploše a vyskočí dané okno. V první minutě po spuštění je vždy vše OK.
2) PO DRUHÉ MINUTĚ: Kliknu na "start" a nic, kliknu na soubor na ploše a také nic. Myší lze hýbat normálně jen prostě plocha nereaguje. Když na něco kliknu tak se to zvýrazní ale vůbec se to nespustí. Nefunguje ani klávesnice - tzn. žádné ctrl-alt-del ani ctrl-shift-esc
3) PO ČTVRTÉ MINUTĚ: teprve se zpožděním cca 2 minut se spustí to, na co jsem předtím klikl na ploše. Teď teda nevím zdali se jedná o zmrznutí notebooku nebo prostě pomalou odezvu notebooku. Myš a touchpad totiž normálně fungují a fungují i animace, klávesnice zřejmě taky funguje, ale všechno se spustí teprve po cca 1,5 až 2 minutách - po zmáčknutí ctrl-shift-esc se dané okno spustí teprve po cca 2 minutách.
4) Nezbývá nakonec než to hard-resetovat

Tušil jsem, že by třeba něco bylo s drivery grafiky, tak jsem je aktualizoval, ale bohužel problémy nepřestaly. Projel jsem notebook malware-bytem a žádné hrozby to nenašlo. Mám tam jen jeden antivir - Windows Defender. CCleanerem jsem odstranil nežádoucí soubory a taky nic. Když už to půjde na okamžik a já spustím ctrl+alt+del, tak disk zabírá 100%, avšak na disku Windows8_OS(C:) mám 748 GB volných na disku D pak mám 21 GB z 24 GB volných, tak teda nevím zdali by problém mohl být v tomto.

V hardwaru se moc nevyznám, ale servis beru teprve jako poslední možnost, prosím poraďte.

Děkuji za rady.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny