Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po čisté instalaci W7 nejde windows update

Zdravím a potřeboval bych poradit od zkušenějších. Již druhý den se morduju se zprovozněním aktualizací ve W7 po čisté instalaci. Vím, že to poměrně známý problém a zatím žádný postup nevedl k nápravě.

Takže pro úplnost. Mám čistě naistalovaný legální W7 Professional 32 bit. Aktivace win proběhla přes telefonní automat zadáním ID. V tuto chvíli není v Pc naistalován žádný antivir. Zkoušel jsem i zapnout, vypnout firewall windows. To, ale též nepomohlo. Buďto to jakoby hledá aktualizace a nic se neděje nebo po chvíli vyhodí chybu 8007000E. Zkoušel jsem samozřejmě i Windows Upgrade Diagnostic, který problém jakoby opraví nicméně aktualizace stále nejdou. Naistaloval jsem tedy i Windows Update Agent, který též nepomohl.

Na diskuzích se hodně píše, že může být problém i v net frameworku. Na ten jsem si stáhl nějaký fix, ale též bez výsledku. Stejně to dopadlo při jeho kompletní odinstalaci a následné opětovné instalaci. Opravdu už nevím co s tím. Měl by někdo nějakou radu nebo tip jak to umravnit? Předem moc děkuji za každou radu a tip.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny