Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem OBS - Snímání okna - Google Chrom

Zdravím. Zkouším si nastavit OBS scénu a mám zde problém. Chtěl jsem do scény vložit okno z google chrom ve kterém se měla zobrazovat část YouTube okna ve kterém se měly zobrazovat názvy právě hrajících songů. Bohužel vždy když dám snímání okna google chrom tak se mi objeví černá obrazovka. Když dám snímání jakéhokoli jiného okna, nějaký program atd. tak to jde ale google chrom to prostě nebere. Jo vím že můžu zkusit jiný prohlížeč a taky to tak udělám ale byl bych radši kdybych mohl použít google chrom.... Nevíte někdo jak to opravit?

Předmět Autor Datum
Ok tak jsem zkusil Microsoft Edge a Explorer ale taky je to nesnímá...
ManíkCZ055 15.07.2016 11:38
ManíkCZ055
Mám uplně ten samej problém a netušim čím to může být !! kámoš má Gchrom a funguje mu snímání uplně…
Drobinho 05.08.2016 21:45
Drobinho
Dávnejšie som mal podobný problém. -Choď do nastavení Chrome, rozšírené nastavenia a úplne dole zru…
MaTT- 05.08.2016 23:38
MaTT-
Mně pomohlo odškrtnout tu hardwerovou akceleraci ... díky poslední
Jakub-13 27.12.2016 17:24
Jakub-13

Dávnejšie som mal podobný problém.

-Choď do nastavení Chrome, rozšírené nastavenia a úplne dole zruš označenie "Použiť hardverovú akceleráciu". Potom reštartuj Chrome a skontroluj to v OBS.

-Ak to stále nefunguje, tak si pravým tlačidlom klikni na Chrome, vyber "Vlastnosti", klikni na "Kompatibilita", zaškrtni "Tento program spustiť v režime kompatibilnom so systémom:" a vyber "Windows 7".

-Skús pravým tlačidlom kliknúť na plochu, vyber "Ovládací panel NVIDIA", prejdi na "Spravovanie nastavení 3D", "Programové nastavenia", vyber "Open Broadcaster Software" a dole nastav "Integrovaná grafika". Potom klikni na "Použiť" a skús to v OBS znovu..

Dúfam, že ti aspoň jedna z týchto rád pomôže. ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru