Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dotaz ohledně pamětí RAM

Zdravím,
Jednou už jsem tu psal, kvůli problému se zamrzajícím pc http://pc.poradna.net/q/view/1592364-freeze-nove-s estavy-pc?page=r1593586#r1593586 .
Snažil jsem se to vyřešit nakonec tak, že jsem celé pc dal do reklamace, jelikož je ještě celé v záruce. tam mně zjistily, že mám vadnou zakladovou desku, grafickou kartu a procesor.
Desku a grafiku opravili a procesor vyměnili. po tom co jsem přivezl pc zpět jsem ho spustil a za cca 2 hod nastal stejný problém. Tak jsem jim pc dal další den, s tím že problém přetrvává.
Pc mně vrátily do týdne, s tím že žádnou vadu nenašli a prí mám reinstalovat OS ( neměli můj cert. šťítek, aby to udělali samy). tak jsem to dvakrát udělal a nic se nezměnilo.

A teď zpět k mému dotazu.
Po prohození RAMek začne počítač z ničeho nic padat, a když se teda spustí tak hodí modrou smrt a restartuje se(opakovaně). Přičemž když nechám jen jednu RAMku ve slotu tak pc jede.A je jedno jakou RAMku tam dam..

Předem děkuji za odpovědi. :)

Předmět Autor Datum
mám vadnou zakladovou desku, grafickou kartu a procesor. ukáž servisný protokol
sakraforte 18.07.2016 08:56
sakraforte
tam je napsané pouze - jak to bylo vyřízeno, nic ohledně toho co tomu bylo atd. a když jsem se na to…
Woithus 18.07.2016 09:00
Woithus
Nasplietali ti totalne kraviny, ze by z toho jedneho trafilo. Su to totalni dementi, a mozno ti ani…
MM.. 18.07.2016 10:39
MM..
Ked to s jednou RAM funguje, tak tie RAM reklamuj, preistotu si zapis seriove cisla (vidiet ich v CP… poslední
MM.. 18.07.2016 10:40
MM..

Ked to s jednou RAM funguje, tak tie RAM reklamuj, preistotu si zapis seriove cisla (vidiet ich v CPU-Z tusim na karte SPD), nech ti zas nedaju tie moduly nazad bez vymeny.

P.S. a ak nefunguje len 2. RAM kanal, tak je bud vadna patica CPU (potom by ale mal fungovat 2. resp. 3. RAM slot, jeden z nich), skontroluj si aj paticu CPU poriadne, alebo je kdesi nalomena doska alebo vadna doska. Do BIOSu daj defaults a save&exit, az tam budes mat tie 2 RAMky.

P.S.2. a skylake bol haklivy na tlak chladica, ze sa ohol CPU v patici, mas skylake, tak si to treba pripadne tiez overit ci to furt nenici tvoj chladic.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru