Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil-oprava či nový?

Ale to prave neni pravda.

Nektere aplikace skutecne neumi korektne pracovat s pametovou kartou, ale spis proto, ze je programovalo prase, takovym aplikacim se lepe vyhnout, ne vzdy to jde. Na pametovku nejdou dat aplikace od nichz pouzivame Widgety, to je omezeni Androidu. Do teto chvile si rozumime.

Ovsem zaseky na pametovce jsou blbost. Copak mas na pocitaci na SSD (obdoba pametovky) nejake zaseky? Vzdyt si vsichni libujeme, ze konecne neco rychleho nahradilo pevne disky a ani u tech 7200ot. a vic disku se zaseky nekonaly.
Rychlost prenosu mezi systemem a sd-slotem je dostatecna, samozrejme je to o neco horsi nez integrovana pamet, ale ty to nikdy nepoznas. Druhou podminkou je samozrejme kvalitni rychla znackova pametovka, ja pouzivam minimalne Transcend UHS-I nebo SanDisk UHS-I, coz je dobry pomer mezi rychlosti a cenou. Pak jsou samozrejme i dvakrat drazsi pametovky, ale take znatelne rychlejsi.
Pokud si nekdo koupi v Tesku noname pametovku za pade, tak se nemuze divit, ze se mu to seka, ale za to nemuze pametovka, za to muze prilisna setrnost uzivatele.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny