Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vhodná sluchátka?

Dobrý den, potřebuji sluchátka s dobrým designem na cesty letadlem. Potřebuji aby hudbu nikdo neslyšel když si jí pouštím a aby já neslyšela okolní lidi, třeba kdybych jen hudbu měla na malý volume. Děkuji cenu odhaduji tak 2000-3000 max 4000. Sluchátka bych chtěla náhlavní nebo si myslíte že špunty by odvedly větší práci ?

Předmět Autor Datum
Nevím,sluchátka nepracují. U dobrých aerolinek jsou sluchátka k dispozici.
kozakl 25.07.2016 19:25
kozakl
Sice nevím jestli by vám nevadil design a menší nepohodlí ale bubenicé sluchátka jsou ty nejlépe tlu…
chaoss 25.07.2016 19:36
chaoss
Snad ji při nasazování nezlikvidují. Bude to vypadat, jako kdyby si chtěla chránit slechy před střel…
karel 25.07.2016 19:40
karel
Že by letěla Gripenem,no asi jo.
kozakl 25.07.2016 20:57
kozakl
www.muziker.cz
sambilionk 25.07.2016 21:10
sambilionk
Tak samozrejme malicke spunty nikdy nemohou mit stejne zvukove vlastnosti jako kvalitni uzavrena nah…
RedMaX 25.07.2016 22:00
RedMaX
No do litru za mě jasně Superlux, jenže ty se nedaj složit a to na cestování nic moc.:-)
sambilionk 26.07.2016 00:44
sambilionk
etymotic-research-hf5 pripadne levnejsi bratricek etymotic-research-mk5 Na cesty praktictejsi, ne…
helemese 26.07.2016 07:02
helemese
No nevím,nehrozí,že to potmě zasune jinam ?
kozakl 26.07.2016 07:04
kozakl
musí u toho pískat. pokud se pískání ztratí, tak se trefila. za sebe: noste si co chcete, hlavně ať…
kmochna 26.07.2016 07:10
kmochna
Tak toto je trefa,naprostý souhlas.Jen v Brně v šalině kolik nahluchlých pubošů hraje pro celý vůz. poslední
kozakl 26.07.2016 07:33
kozakl

Sice nevím jestli by vám nevadil design a menší nepohodlí ale bubenicé sluchátka jsou ty nejlépe tlumící + fungují jako klasická sluchátka. Pro příklad třeba tyto od Vic Firthu. https://www.bici.cz/Bici/Doplnky-a-prislusenstvi/O statni-znacky/Vic-Firth-SIH1-bubenicka-stereo-sluc hatka?gclid=CjwKEAjw8da8BRDssvyH8uPEgnoSJABJmwYoOo DvzKrOMywcbMk8tfqMUfPTB1bnz-_1N69jmYA-7RoCvv7w_wcB Tlumí -24dB, takže se nemusíte bát, že vás bude okolí rušit.

Tak samozrejme malicke spunty nikdy nemohou mit stejne zvukove vlastnosti jako kvalitni uzavrena nahlavni sluchatka. Jednoduse shanis uzavrena nahlavni sluchatka a doporucoval bych nekupovat pres net, ale ozkouset a pokud mozno, tak ne jen nandat a sundat, pripadne aby obchod nedelal problemy s vracenim do 14 dnu. Jde o to, ze kazdy mame hlavu jinou a kazdemu sedne neco jineho. Sluchatka, ktera jeden vynasi do nebe, nemusi druhemu sedet vubec nebo treba po pul hodine ho zacnou bolet usi apod., coz je mimochodem taky dalsi vec, ze i na velikosti ucha muze zaviset. :-)

Ja tu v cenovce okolo tisicovky tradicne prosazuju sluchatka od Philipse, ktera byvaji dobre vzhledem k te cene udelana i mechanicky, hned se nezlomi a jsou zajimavou ekonomickou volbou, samozrejme nejsou vsechny Philipsy stejne kvalitni, chce to take vybirat a minimalne precist recenze na webu. Pokud mas pripraveny az 4 tisice, tak si samozrejme muzes dovolit uplne jinou kvalitu, viz. treba odkaz od sambilionka.

etymotic-research-hf5

pripadne levnejsi bratricek

etymotic-research-mk5

Na cesty praktictejsi, nez prerostle obludy. V pripade spravneho pouziti penovych nastavcu je izolace famozni. Vlak,autobus, ale i zatroubeni auta za zady...nic z toho neslysim pri hrajici hudbe :) Jsou povazovani za nejlepe izolujici spunty na trhu. Ze zkusenosti mohu potvrdit, ze ani uzavrena sluchatka neizoluji casto takhle dobre.

Zvlaste HF jsou i vyborne po zvukove strance. Jedna se o neprilis basova, ale o to detailnejsi sluchatka. Velmi vyrovnana. Bez problemu mohou konkurovat i drahym nahlavnim modelum.

MK5 jsou obdobna. Celkove o neco vetsi, mene detailni (stale ale nadprumerne). Take o neco hure vyrobene. Proste levnejsi.

Dodavane penove spunty jsou pohodlne, izolace vyborna. Ovsem je nutne je pravidelne menit. Rekneme co 2 mesice. Cena 90kc. Dodavane silikonove vicezavojove nastavce vydrzi dlouho, ale s nasazovanim jsou problemy. Je potreba je zasunout hluboko do zvukovodu a to chce cvik. Ne kazdy to snese. Penove nedelaji problemy v tomto.

Pri koupi pres net lze vratit, neni co ztratit. Samozrejme jsou to spunty a trpi vsim, cim spunty trpi. Tedy hlavne to, ze to nevydrzi 10 let. Ale izolaci a zvuk maji vyborny. Pokud tedy neposlouchas elektroniku apod.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru