Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vhodná sluchátka?

http://www.sluchatka.net/etymotic-research-hf5/

pripadne levnejsi bratricek

http://www.sluchatka.net/etymotic-research-mk5/

Na cesty praktictejsi, nez prerostle obludy. V pripade spravneho pouziti penovych nastavcu je izolace famozni. Vlak,autobus, ale i zatroubeni auta za zady...nic z toho neslysim pri hrajici hudbe :) Jsou povazovani za nejlepe izolujici spunty na trhu. Ze zkusenosti mohu potvrdit, ze ani uzavrena sluchatka neizoluji casto takhle dobre.

Zvlaste HF jsou i vyborne po zvukove strance. Jedna se o neprilis basova, ale o to detailnejsi sluchatka. Velmi vyrovnana. Bez problemu mohou konkurovat i drahym nahlavnim modelum.

MK5 jsou obdobna. Celkove o neco vetsi, mene detailni (stale ale nadprumerne). Take o neco hure vyrobene. Proste levnejsi.


Dodavane penove spunty jsou pohodlne, izolace vyborna. Ovsem je nutne je pravidelne menit. Rekneme co 2 mesice. Cena 90kc. Dodavane silikonove vicezavojove nastavce vydrzi dlouho, ale s nasazovanim jsou problemy. Je potreba je zasunout hluboko do zvukovodu a to chce cvik. Ne kazdy to snese. Penove nedelaji problemy v tomto.


Pri koupi pres net lze vratit, neni co ztratit. Samozrejme jsou to spunty a trpi vsim, cim spunty trpi. Tedy hlavne to, ze to nevydrzi 10 let. Ale izolaci a zvuk maji vyborny. Pokud tedy neposlouchas elektroniku apod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny