Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Odešel mi Skylake procesor?

Tak ted nevim.

Vratil jsem v BIOSu zpatky ten parametr Intel Adaptive Termal Monitor na Enabled a restartoval pocitac. Po restartu se frekvence normalne zveda jak ma dle zatizeni a vse funguje.
Patral jsem dal a zatimco SpeedFan, kterej jsem teda nainstaloval, mi ukazuje ctyri teplotni cidla a u vsech nesmyslnou hodnotu 100 stupnu, tak intelacka utilitka mi ukazuje take ctyri teplotni cidla a hodnota v idle se u vsech pohybuje mezi 30-35 stupni a po zatizeni pres 50 stupnu. Ale MSI Afterburner ukazuje a celou dobu ukazoval 8 teplotnich cidel procesoru CPU1 az CPU8, jenze ted je normalni teplota jen u CPU2-CPU8 - okolo 30 v idle, ale CPU1 je neustale na hodnote 0.

Takze jedinej MSI Afterburner ukazuje neco od ceho bych se mohl chytit, myslite ze je opravdu mozne, ze odeslo jedno teplotni cidlo na procesoru a procesor si ho nejak sam vypnul? Nebo ho vypnula deska?

Takze nebude nakonec vadny preci jen procesor respektive jeho teplotni cidlo?

Ted je teda otazka, jestli vubec neco reklamovat kvuli vypnutemu pravdepodobne vadnemu teplotnimu cidlu, ktere ani nevim, jestli je na CPU nebo na desce. :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny