Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Skrin od SilentiumPC s preklizkou

Problem je, respektive moje specialita, ze hliniku ve skrinich vubec nefandim, nevidim jedinny duvod, proc by skrin mela byt z hlinku, pro me idealni 0,7mm plech. Hlavni vyhoda hliniku proti sirsimu plechu je ve vaze a to je mi uplne jedno, respektive klidne dam prednost tezsi plechove skrini nez lehkemu hliniku. Proto jsme Lian Li puvodne vubec neuvazoval.

Jenze vnitrni usporadani te skrine je proste dokonale, zadni vyfukova mrizka je opet dokonala, najdete mi neco takoveho v oceli a beru vsema deseti. Jenze jsem nenasel.

Ty SilentiumPC jsem zavrhl, jako efektni jsou, ale premyslel jsem o tom tunelu a nechci to. At mi nikdo nerika, ze se to nepodepise na disku, ze bude mit treba o tri stupne vyssi teplotu a zrovna disk je nejnarocenjsi komponenta na udrzeni co nejnizsi teploty, tam se kazdej stupen muze pocitat v rocich zivotnosti. OK, jestli do toho tunelu vhani predni ventilator vzduch, ale kudy jde ven?
Nekam dolu asi ne, kdyz teplej vzduch stoupa vzhuru a beztak pod skrini nasava ventilator zdroje, takze to by bylo kontraproduktivni, takze spis tam ten vzduch bude stat a skvirama postupne unikat nahoru, to at si nechaj.

Koukal jsem na ty NZXT a hrozny, Fractal Desing hrozny - derovany az hruza, naopak za zadnim ventilatorem casto nedostatecne derovani, do toho je to vsechno z tenkeho plechu a vratke konstrukce, proste at vymyslim co vymyslim, usporadani jako Lian Li, nikdo nema. :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny