Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC sestavy.

ty ideš sem hned jak prvú vetu použiť m-polovu citaci s ktorou som ta ja už topil x milino krát? Druhý svoj riadok si zopakoal úplne po mne, iba si zmáčknul crl+c/v aby si ty vyzeral jak ten lepší, že jo.
M-pol navrhuje odosť lepšie počítače než ty, nevím čo tu hovoríš o starej škole, ked plácaš nesmysli.
M-pol upozornuje furt ale furt že je vhodnejšie počkať na novšiu grafickú, nepíš blboviny, to práve ja som nidky nevidel u tebe že bys upozornil a rovno cpeš všade svoj gainward 1060.
od zacatku ti islo o presný opak nez si psal,... to nejlepší pro tazatele je to že im napíšeš "socka" ?
proč když te tu nechce nikto a stažujú sa aj tazatelia, proč nejdeš na inú poradnu, proč práve zde musíš delať bordel?


Zas pytomé argumenty ktorými sa znažíš prekrútiť vše abys ty vyzeral najlepšie, manipuluješ ludí vid kozakl a bounty, ktorý ti naleteli na tvoje okecávanky skopčené ktoré ja používam proti tobe a podobne. Seš INTRIGANT! a jediným cielom je skôr pohádať všetkých na poradne,...

Píšeš všade "fanatic červených" a pritom ty sám v 100% sestavách čo jsi navrhol máš vždy grafiku nVidia a vždy od gainwardu, kto je fanatic?
vždy všetko upravuješ jak tebe vyhovuje, okecávaš, prekecávaš, prekrúcaš, proste INTRIGUJEŠ jak to len jde.

Nechápu jak už ty sa tu môžeš ozvať, když m-pol píše práve neco co by sis mal zobrať do své hlavy a čušať, lebo má pravdu,... vše čo sere poradnu seš ty.

A ešte pokaždé když neco napíšu o tebe do verejného, ty pak súkromne cpeš blbosti a spamuješ mi poštu, zase vid:

http://s32.postimg.org/4jovraemt/screenshot_206.pn         g

jak minule o CSku,... občas vletí pár nadávok,... nadávaš polovici radcom, provokuješ, nadávaš tazatelom a tým im jak pomáchaš? ja naopak nadávam len tebe a všetkým ostatným? pozri aký mám prístup, dokážem si aj pripustiť chybu, ne jak ty, tazatelom vykám krom vínimiek. Abys už bol porešený, když sa modi pozrú na mna krom času když si tu ty, tak vidia niečo (svedčí o tom to čo mi psal admin touch), když sa pozrú na tebe celý čas tak vidia,... odpad poradne.

Stojíš si tvrdohlavo, nepripustíš chybu a len intriguješ to je vše čo deláš,... to čo jsi zde psal že je tvojim cielom pomáhať je nesmysl.

se snazime o jedno: nabidnout tazateli co mozna nejlepsi a nejkvalitnejsi sestavu za dane penize
a k tomu doporučuješ cchnuj ať uživatel vidí BSOD že? na to potrebuje výkon aby toto potreboval vidieť.

už len čakám čo za dalšie pytomé kecaníčko, pytomé argumenty vymyslíš, čo sa budeš snažiť prekrútiť aby tebe vyhovovalo.

"Pouze blbec o sobě nepochybuje."
Kolko krát si si pripustil chybu?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny