Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC sestavy.

jop dodám pravé k tomu

ja za zdejsi pusobnost nic nedostavam
aha, chytráku tvuj ciel je získať neco, tzv. nerobýš to pre tazatelov ale pre seba, jo?

vlastne ja tiež získavam z tadialo neco, ale to neco sú len dalšie informácie, ktorými sa dalej zlepšuju v danom obore,... ty je ale tvrdohlavo odmietaš (a to mne hovoria že som jeden z najviac tvrdohlavých) pritom si dokážem pripustiť tolik chýb, divné, vlastne moje tvrdohlavosť je komplikovaná a tvrdohlavý som len když viem o svojej pravde že je skutočná pravda, jinak nejsem tvrdohlavej,... už som si pripustil dosť chýb, ne jak ty.... napríklad zdroje EVGA, dokonca aj značková zloženina za 100K spomínaš?

http://s32.postimg.org/emculi8b9/screenshot_207.pn        g

takže vidíš, ja o sobě pochybuju dosť často, čož M-polova fráza vyvracia že jsem blb, teda nejsem, u teba jaksi je to.... však víš, ale nechci te urážať, nepotrebuju takového trolla ničiť, když se ničíš sám. Dokonca aj tazatelia už X krát napsali že im nemáš plácať nesmysli, a pritom sú tazatelia, ale asi dosť rozumný na to že aj napriek tomu že vedia o PC málo, vedia viac než ty.

A tys k tomu odepísal mne cez súkromnú správu toto:

screenshot_195.png

čož si napsal tak jak typicky to napíše 10 letí kid, čož začínam si myslieť že fakt si, aspoň z tvojho vyjadrovania. Jako by tvojim cielom bolo s niekym tady vytrieť podlahu aby ses ukázal že nejsi odpad, ale poradna ťa prekukla a vie presne už jaký si, ne len jak se tváriš že jsi.

Ty proste však to vydieť na screenu, píšeš a ohováraš iných cez súkromné správy aby to dotyční nevidel, a když už sa stretneš s dotyčním tak zrazu už takéto písaničko tam nieje,...
Maximálne pri mne dokážeš napsať pár nadávok a pak je vždy z toho boom, zasraté celé vlákno a nadávky z oboch strán jak když se 2 detičky na pieskovisku bijú o lopatku, fakt pytomé.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny