Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC sestavy.

Díky, neradco.

Jen dodám mám s počítačmi hodne skúsenosti a stále sa učím, nehovorím že viem všetko, to nevie ani M-pol niesom jeho tiskový mluvčí, či by on bol schopný povedať že SSD od Kingstonu jak UV400/V300/hypeX je super? to som od M-pola nikdy nepočul a predsa ja to hovorím, nehovoriac o tom jak hovorím o Win8.1 a jak hovorím o Win10. Mám pokračovať? Dokonca aj s M-polom viem súhlasiť, čož som napsal hore, ale ty asi nečteš. Tak ešte jednou:

http://s32.postimg.org/emculi8b9/screenshot_207.pn      g

čo viem to radím, typicky jak každý radca, čo neviem to si nechám povedať od jiných, a taky zároveň zbieram skúsenosti priamo tak že pracujem s tým,...
a sú tu radci ktorý jednoznačne nevedia niečo čo viem ja,... rovnako ako ja nemusím vedieť vše čo vedia oni,... nikto nevie všetko, to znamená že si nezaslúži titul radcu?

Admini pome všetkým odobrať titul radcu, a dál aj zrušiť modov lebo aj oni mohly spraviť chybu.


Aneb iba 4 čo ma nenávidia, však to môžem čakať všade že budem mať aj nepriatelov nie len priatelov,... 4 menovaný, Pow, Bounty, Kozakl a samozrejme najvätší chytrák. (nehovoriac o pár neregistrovaných čudách o ktorých ani nic neviem povedať lebo sa skrývajú za proxy a podobne. čož delá aj chytrák)


Ach jo a to boha kým tu neprišiel chytrák bola tá poradna jak jedna velká rodina, úplne v pohode a každý chcel iba radiť radcom,... teraz to tu je jak 2 vojenské tábory a to poradnu ničí.
Je mi to lúto.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny