Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC sestavy.

Občas tu něco napíšu. Většinou je to k věci o které něco málo vím nebo s čím jsem měl osobní zkusenost. Myslím si, že mě tu takhle někdo zná. Přesto jsem tu ale každý den. Pročítám toho opravdu dost a tak si člověk dokáže udělat dost dobrý obrázek o tom, kdo tu je k něčemu a kdo ne. I přesto, že moje mluva bývá sprostější, většinou to nepatří nějaké konkrétní osobě. A když ano, právem si to zaslouží.

Ač mám z oblasti IT rozhodně méně znalostí, než jistí rádci, dokážu s přehledem rozeznat kdo za něco stojí. Již několik let, co tuto poradnu sleduji jsou tu lidé, kteří radí k věci, rychle a z velké části opravdu kvalitně. Pak jsou období, kdy se sem přisere nějakej vyližpindour a třeba měsíc, dva tu oxiduje jako pátý na felině.

Většina lidí tu dostane radu, která mu pomůže. Ze 70% se na tom podílí to malé množství zažitých rádců. 20% Větší komunita běžných návštěvníků, kteří však pořád vědí co radit. Povětšinou ale k těm rozsáhlejším/vzdálenějším tématům, kam třeba tolik nesahá první skupina. Rekneme zbylých 10% jsou třeba i kolemjdoucí nebo sledovači možná jako já. Ted nechci rozebírat, zda jsou má rpocenta uměrná realitě. Jen jsem chtěl, aby bylo vidět, že ani malá část nepatří Trollům jako je chytrak a podobní. Je jednoduché dát někomu BAN. Těžké aby debil pochopil, že je debil.

Povětšinou jsou u tématu příspěvky naprosto mimo problém. Pokud je to max jedna desítka od rozumných lidí, kde se jen doladí nějaka nejasnost je vše ok. Jakmile se tam ale přisere nějakej kretén co si strašně trvá na svém i přesto, že mu všichni oponujou, je to moc špatná reklama pro poradnu. Toho je trochu škoda...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny