Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC sestavy.

prijmout kritiku viem ak je objektívny a skutočná,... už som prijal kritiku vela krát, však som to tu psal,... vela krát ma zkritizovaly za to že jsem napsal hlouposť o EVGA zdrojích a kde jsem, momentálne nejaké modely od EVGA nepovažuju za tak špatné jak v minulosti. Len tá kritika musí byť aj kvalitne a normálne napísaná,... čož u teba aspoň z mého pohladu nikdy nebola.
A zas len tu M-pol jako kdyby byl ten čo s ním furt súhlasím, zase opakuju SSD Kingston, Monitory, Windowsy, plno vecí s ktorými som schopný pohádať sa aj s M-polom, ale nemám za potreby sa hádať, len nepíš pytomosti že som M-polov mluvčí a jiné podobnosti, s M-polom máme aspoň zdá sa mi podobné myslenie ale ani zdaleka nie rovnaké, a to nikdy ani nebudeme mať.
P.S.
A čo sa týka ešte M-pola, asi nebudu radiť bludy len preto abych neradil to isté nebo podobné tomu čo darí M-pol, potom když by každý poradil úplne neco jiné má poradna zmysel? pak to vyzerá že si tazatel môže poskladať random sestavu hočo natukať a vše bude dokonalé, čož nieje. (vlastne to P.S. ani neviem či som tu mal napsať, isto zase prídu pytomé argumenty... no ja už fakt nevím čo jiné napsať na pytomosť)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny