Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC sestavy.

klidně se tady dohadujte, předhánějte, ale beze mě!
• Vic by me snad prekvapilo, kdyby jsi zustal, myslím ze nikoho normálního by to nekonecné dohadování nebavilo.
Myslím ze hodne dalsích lidí je na tom obdobne a prestávají sem chodit ze zcela identickych duvodu, jako tvuj. (nepocítaje ze v hodne prípadech nejaké dohadování prijde i kdyz je urcité vlákno vyreseno a tazatel je jiz dávna za 7 horama, toho si snad vsiml kazdy)

• Nevím jak to stebou synku bude, ale kuráz ti nechybel, tak jako trpelivost s idioty i kinder virtuálnímy odborníky pres HW, kterí samozdrejme vse ví lépe, protoze to cetli nebo jim to rekl kamarád.
* Nevím co je cíl místních Admins, kterí rozdávají BAN na pockání dokonce i osobne jsem si schytal jeden a to bez jakyhokoliv varování, protitom je zde sposta chytráku a idiotu co porusují pravidla denodene a ti jsou zde pestováni.


• Cert vi jestli to beres vázne nebo ne, skoda by to byla, to snad kazdy kdo sem chodí alespon kratsí dobu ví, ale majitelé tohoto webu si za to muzou samy (maji jiné preference), jestli opravdu jdes (snad jen na náky cas) tak se prijd zasmát, jak zdejsí IT virtualni teoretici zakládají 10 stránkové témata, protoze to nekde cetli s pokrikem né, já mam pravdu ! Mami Mami on on urazil !!..
/* Drzet te nebudu, ale byla by te skoda synku..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny