Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC sestavy.

Pro všechny naplaveniny, chytráky...., ale i pro "místní"!

Je těžké pochopit, že tazatel chce návrh a ne ty věčné dohady, různé "vylepšovačky" "opravovačky" cizích návrhů, "dohadovačky" kdo má většího pinďour ...... naprosto devastují PC poradnu.
Takže, dodám návrh dle limitu, nechám laskavě a zásadně na tázajícím který si vybere = on rozhoduje, jeho peníze.
Pokud má tazatel doplňující dotaz, lze snad odpovědět na konkrétní věc s jasným zdůvodněním a to bez napadání druhých.
Samozřejmě není od věci upozornit na zásadní chybu, pokud v návrhu je, ale zase slušně a bez jízlivosti.
Pokud toto někdo pochopit nechce, tak ať raději jde do pryč, nebo ať si založí vlastní stánky.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tohle nezmizi, dej si 14 dni dovolenou a pak se vrat, chybel bys tu. :-) --- Na jednu stranu je su…
Redmarx N 01.08.2016 08:25
Redmarx N
Dovolenou? pred 2 týždnami som sa vrátil z raftingu. P.s. abys vedel jak to cca vyzerá: [img=http:…
Mlocik97 01.08.2016 09:48
Mlocik97
Tak to byla urcite pekna dovolena, pro me ale tohle neni, ja su spis suchozemskej tvor. :-) poslední
Redmarx N 01.08.2016 13:43
Redmarx N

Tohle nezmizi, dej si 14 dni dovolenou a pak se vrat, chybel bys tu. :-)

---

Na jednu stranu je super, ze dneska ma pristup k internetu opravdu kazdy, na druhou stranu diky tomu chodi do ruznych diskuzi lide, kteri jdou spis prudit nez, ze by neco chteli konkretniho. A Poradna je diky umisteni ve vyhledavaci jednoduse na rane. Proste ne vsichni lide jsou slusne vychovani a nekteri si chteji pohonit vlastni ego spis nez nekomu ucinne poradit. Stejne tak jsou tazatele, kteri prijdou polozi slusny dotaz a dostanou odpoved, pak jsou tazatele, kteri se sem jdou spis hadat nebo nedokazi polozit ani ten dotaz smysluplne a jeste cejti opravnenost, ze meli dostat ihned odpoved a kdyz ne, tak se rozciluji.
Nema cenu dal reagovat, kdyz das v odpovedi kvalitni sestavu, tak je na tazateli, aby se s tim porovnal a pokud pod to nekdo neco pripise, tak at si. Hledani muze pouzit kazdy tazatel a hned uvidi, kdo tu navrhnul kolik kvalitnich sestav nebo kolikrat dobre poradil.

---

Reseni v podobe smazani nevhodnych prispevku by si vyzadalo praci moderatoru na plny uvazek, to asi nelze od komunitniho projektu ocekavat. Stejne tak BANy se daji obejit, povinna registrace si myslim, ze taky nic neresi.
Jednoduse tohle se deje vsude a nemyslim, ze se s tim da neco delat. Jedine si sam dat pauzu, kdyz uz toho zacne bejt prilis. Ja to tak v minulosti uz resil a vzdycky jsem se pak zase vratil.

---

Vzkaz pro Mlocika: Ty si vem taky dovolenou, porad se tu dokola jen rozcilujes a co si tim asi pomuzes. Ze te tu urazi chytrak? No a co, me to taky onehda jeden lojza nandal, ze jsem se dovolil ho opakovane zeptat na typ jeho mobilu, kdyz chtel poradit. A vracel jsem mu to? Ne, proste jsem dal nereagoval, jedinne normalni reseni. Doporucuji vsem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru