Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "Nefunkční" hard disk po windows 10 aktualizaci

Nazdárek again,
tak jsem problém vyřešil a doporučuju to udělat následovně, pokud o data přijít nechceš:
ad 1 - zkus obnovit systém do předešlého bodu, vše by mělo fungovat včetně disku (jde o problém s drivery a čtením, nikoliv o poškození disku)
ad 2 - pokud bod nemáš, obnov bitovou kopii, anniversary se stáhne znovu už s novou opravou, která problém řeší a žádné zmatky s diskem!
ad 3 - pokud windows nevěříš (jako já), stáhni si EasyUS Data Recovery Wizard a jestli ho nechceš koupit jako moje retardovaná maličkost, tak si ho najdi ně kde s crackem. Trial totiž vyzálohuje z "raw" nebo jakéhokoliv poničeného disku jen malou část dat, i když je najde skoro všechny.

V mém případě - stáhnul jsem easy US a koupil (s daty pracuju a bude se mi hodit). Scann na novém PC cca 10 minut, záloha cca 10 hodin (1tb dat není prdel). Ale ok, nechal jsem to jet přes noc, ráno byly win 10 znovu po aktualizaci ptz mezitím miliony nasraných uživatelů 64bit kopií win10 doslova vybombardovali fóra Microsoftu a ten zas kupodivu reagoval poměrně flexibilně a šikovně s novým fixním update. Myslel jsem že mám nový HDD v hajzlu ale světe div se - fakt to byl jen problém s drivery windows po anniversary update. Co doporučuju po každém funkčním updatu je si z ofi stránek windows 10 stáhnout třeba na USB jako bitovou kopii systému, což všecko příště urychlí o řády dnů, pro ty z nás co na PC pracujou k nezaplacení a pro pařany to ušetří upocené downloady a znovudownloady gigabitů her. Anebo aspoň jednou za čas si to přiblblé usb udělat a vyčlenit si pár minut čas co v budoucnu ušetří dny nasrání a mnoho hřebíků do rakvičky.
Hezký den všem, přátelé - R.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny