Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem reinstalace Office 2016 - nejde aktivovat

obnovil jsem ciste win se zakladnimi programy.A poté nainstaloval origo vygenerovanou instalačku k product key co jsem koupil.

Instalace těchto office probíhá tak, že jsem zadal product key na jejich stránkácha ony vygenerovaly instalační balíček a přidružily tuto licenci k účtu, na kterém jsem byl při zadávání přihlášený. Balíček jsem stáhnul a spustil instalaci. Vše Ok a pak při prvním spuštěním to chce aktivaci a ta nejde. Při první instalaci proběhla v pořádku , ale jen přes telefon.
Nyní už nejde ani přes telefon. Ale myslím , že máš pravdu v tom že je vyčerpaný počet instalací.
Četl jsem si ty sáhodlouhé smluvní podmínky co jindy nečtu :-[ a je v nich uvedeno, že instalovat na jiný stroj můžeš až po 90 dnech po první instalaci. Do 90 dnů mě chybi 3 dny tak zkusim zavolat na podporu a uvidim.

Na nastavení účtu jsem projel (myslím si všechny možnosti), ale nabídku s deaktivací jsem nenašel nikde. Dokonce jsem zkoušel Chrome, Firefox, IE a v každém prohlížeči chybělo něco jiného. Paradoxně prohlížeč od Microsoftu IE by suveréně nejhorší nezobrazil ani text v okně, a to jsem uplně zrušil jakékoliv filtrování a cenzuru.

Každopádně díky za snahu a váš čas
Napíšu potom jak to dopadlo kdyby náhodou někdo řešil něco podobného.

Dík Mira

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny