Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chladenie PC vs World of Tanks

Tak ked bola horuca bedna tak mas zle odvetravanu bednu, bud sa netoci vetrak v zdroji alebo sa toci moc pomaly, alebo mas vetrak vzadu na bedni zle (naopak) apod alebo moc slaby. Ma vyfukovat smerom von. A vetraky na CPu maju byt smerom dozadu alebo tak, ne dopredu.
Mal si v bedni velmi vysoku teplotu a preto asi aj buchol ten kondik.
Tie auxin budu urcite nieco na doske, ked to zapnes studene tak podla mna nebudu hned 100stupnov, alebo ked budes mat otvorenu bednu. Je tam kolko?
V Configure si pozri ze ci su tam aj hodnoty INTEL CORE, to su DTS senzory CPU, a tieto AUX mozes niektore aj povypinat, aj ACPI povypinaj a nejake zbytocne veci z HW monitor chipov. Resp pozri si presne jaky tam je chip a z datasheetu chipu sa da potom usudzovat ci to je analog dioda alebo ci to ma nejake napojenia na PECI interface alebo ze co to je zac.

P.S. co to je za bednu a jak v nej mas vetraky a jake presne a jak orientovane? Skontroluj to poriadne. Vetrak vzdy fuka smerom tym kde ma uchytne zebra, t.j. ak vidis na zadnom uchytne zebra umelohmotne, tak ho mas naopak. Apod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny