Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem telefon do 4500kc

"Spatna alternativa nemusi byt i Lumia@650 na ktery dava momentalne Microsoft proplaci 50 €, kde jsme na 110 Euro ! "
• Ano, Lumi 640@XL nez jsem zakoupil vykonejsi model 950@XL (za tu cenu, jsem lepsi ve stejné kategorii nenasel), kterou znam a pouzíval uz od Windows 8.1
Hlavni problém Lumii byl prechod na WP10, ktery MS vydal trosku rychleji nez mel, rozumim ze chtel uspisit aplikace UWP k rozsireni nabidky APP a HER, ale tento system zkratka priraven nebyl. Uzivatelé se tak nucene stali BETA testry, nekteri presli na iOS.

• Nastesti MS (i kdyz to trvalo nejakou dobu), WP10 konecne uvedl do stavu, kdy se stava pouzitelnym a stabilnim.
Opravdu i proti HW osazeni je velmi rychli, i s telefony 1GB RAM a nejakym slabsim Adreno.
Ulà, co se tyce FOTO, lumia 640XL dela opravdu opravdu slusné fotky /*Video FHD@30FPS, kvalita fotek vecer, je prumerna, tak jako u ostatnich telefonu stejné kategorie
Rad bych dodal, ze Lumia@640XL ma opravdu velmi dobou vydr bateriie. /*S odstupem verzi WP se jeji vydrz jeste prodlouzila.
S novou verzi WP uvedena Lumia 640 jede svizneji, tak i nova verze prohlizece EDGE, ktery v HTML5/javaScript predbehne i ty nejmenované konkurencni a opravdu s WStore zacina zaplnovat, tak jak aplikacemi na Foto, Muzika, video etc.

• S uvedenym HW, Lumia 640XL dokaze podat stejny v nekterych pripadech lepsi vykon, jako telefony s 2GB u konkurencniho Android.
* Takové ty stale stejné reci, ale na WP nejsou aplikace, jaké aplikace ? Ruku na srdce, kolik tech aplikaci pro Android jsou v realite pouzitelné a kdo si je stahuje ? Zbytek jsou jen nejaké hry.
Takové ty nejhlavnejsi jako Facebook, Mesanger etc jsou jiz davno za BETA verzi.


• Koupe Lumie 640 bych se nebal, je pravda, ze WP10, nebyl zrovna spolehlivy, ale to se jiz MS podarilo napravit :-) /* Nezapominal bych, ze neni tak dloho, Windows Phone patril mezi nejbezpecnejsi mOS.
* Lumia 640XL samozdrejme patri mezi telefony, které maji moznost Anniversary UPDATE.
[TiP] ~ Vyhodou uzivatelu Lumia WP10, je také u uzivatelu, kteri pouzivaji Windows 10 desktop, coz umozni, posilat ci prijimat SMS primo do PC, bez potreby SW tretich stran, tak jak vyuziti MS Cloud sluzeb, které s Windows Phone komunikuji/synchronizuji az je potreba, coz je mensi zatez na samotny OS i celkova vytez na baterii.
Diky UWP, je také pro uzivatelé systemu Windows 10 vyhoda JEDNE aplikace pro vice platform, tak jako ta samou aplikaci mam na PC, Tablet i Telefon, jednoduché pokracovani, zhasnu PC a urcitou vec si dodelam kuprikladu na Telefonu..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny