Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem telefon do 4500kc

doporučovat někomu umírající platformu
• Co je zase co proboha, ono nez rozezilat internetové flamy, bych radeji pobidl nejdrive o tom trosku pobrat :-)
• Kdyz si vemu kuprikladu Joe Belfiore, tak jako ostatnich at na svych uctech Twiter nebo devloperi kteri vyvyji pro platformu WP/UWP trvrdi opak, o cemz se mimo muzes presvedcit i na oficialnich strankach Microsoft Comunity, nebo na jejich oficialnich strankach, kde jsou uvedene budouci zmeny, pristi o pristim REDSTONE 2, 3 na MOBIL etc.
* Neznamena, ze kdyz MS nerozdava licence na mobilni telefony jako Android, ze konci, v umyslu ma delat jen vzdy par telefonu kategori u jedné tridy, jako pripravovany Surface Phone, tak jako to dnes kuprikladu dela Apple s iPhone. (je par dni, vysel NE-MS Acer Jade pod Windows 10).
S timto pristupem souhlasim, radeji preferuji nabidku z 10 telefonu, nez ze 100 telefonu které vypadaji stejne a z 80% jsou made in CHINA, kde bud hned vytriska baterka, nebo HW nestihaji novejsi verze ANDROID, musj posledni telefon s ANDROID byl Samsung NOTE 3, na premiovy telefon, nebyl den, kdy se nesekl, nebo jsem ho nemusel restartovata to po HW strance nebylo zadné maslo :-)..


• Osobne ted pouzivam Lumia@950XL ktera mela tezké zacatky a hodne uzivatelu to odradilo, dnes je na tom zcela jinak ( s UPdtae Anniversary jde to opravdovy rozdil az natolik, ze ma clovek pocit ze jde o zcela jiny telefon), navic momentalne bych tezko hledal telefon, ktery by 950XL ve stejné cenové kategorii konkuroval, co se tyka vzhledu, lidé jako ja, co si kupuji telefony k jinym ucelum, nez chlubenim v hospode (jelikoz k nicemu jinému to neni) nepotrebuji..
Odemykani DUHOVKOU uz je otazka 1-2s. Zde byl ze zacatku opravdu problém a pripadne mi OSTUDA ze stranky MS, kdyz vydali Lumia@950 jako PREMIOVY telefon s necim, co nese nazev Windows Hello BETA!!
Osobne mi odemykani duhovkou (nebo jak se to naziva) pripadne zajimavejsi, nez telefony s odemykanim OTISKEM PRSTU, nepocitaje ze na vetsi polovine telefonu ANDROID s tim uzivatelé spokojeni nejsou a tuto funkci ani nepouzivaji. Takle se staci na telefon jen podivat a sam se odemkne, coz bude vyhoda v zime :-)
* Uz i tak, telefony s 1Gb jsou s posledni verzi WP10 velmi reaktivni (predstav si 3Gb RAM typu DDR4) a z 90% predchozi problémy jsou vyresené, ne jen v otazce celkové stability, ale i nové OTA verze napomohli stabilite a vykonu Bluetoth, Wifi a spustu dalsim funkcim.


(Kuprikladu, Lumia@650 za 2950Kc, mi nepripadne spatna cena velké plus za SUPPORT/Podporu Microsoft, kterou muzes klidne vyzkouset, zavolej ze se ti polamal telefon :-) to samé pak zkus u tvého vyrobce telefonu tedy v pripade ze ho najdes :-p a porovnej :-))

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny