Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem telefon do 4500kc

• Ono, prave "Zpravy na Internetu" písou ruzné veci, nepocítaje, ze vetsí mnozství neznamená vestí kvalitu, i maly kasparek muze hrat ve velkém divadle.
• Hry me na telefonu nezajímají, ostatní naradí co potrebuji mas uz v instalované.
* Pak je jasné, ze kdybych nepouzíval prevázne sluzby Misrosoft, by pro me z poloviny padl na kvalite, pro uzivatelé servisu Google, je urceny android.

• Dnes jsem kupríkladu zkousel Conntinum bez Conntium(jen TEL bez náké krabicky), jen jsem bezdrátove pripojil "WP10 k PC", kde se telefon stal jakousi mysí a ovládacím panelem), na obrazovce PC/Monitoru se zobrazí klasická plocha Windows 10, az na to, ze menu start je vlastne Start plocha telefonu (neco jako vzdálená plocha) , jde pouzít Ege, Sms, contakty, Exel, opravdu zajímavé, nevím zdali existuje nejaky konkurencní mOS, co by toto umel /samozdrejme k této sluzbe není zapotrebí instalace zádného SW tretí strany.
* A takovych mozností a vecí je tam opravdu hodne, i kdyz jsou to treba malickosti, pro me to dela ten cely rozdíl.

Ono, WP sleduji opravdu dlouho, zajímám se i o vyvoj/programovaní aplikaci UWP pro tuto platformu a mohu ríct, ze "WP10 Anniversary" uz konecne udelalo tu caru za 8.1 nebo nefunkcním a opravdu nedodelanym Windows 10, opet, bohuzel nevím kdy tento UPgrade bude dostupny pro CR (snad otázka nekolika dní)..
Ale chapu, ze v CR bohuzel chybí ukrutne aplikace UWP, jako banky etc, coz muze byt odrazující..


Pro me, jako uzivatele prevazne sluzeb, clodu MS, je WP k nezaplacení, potom ze se neprodává tak jako kokurence, coz je snad logické i pos stránce dostupnych modelu, kde Android vyrabí kdejakej koreánec :-) z neho nedelá spatnou platformu, i pres opravdu hrozny zacatek s WP10 kde mohu potvrdit ze byl nespolehlivy a nedodelany.

TLDR : znamená co, dlouhej príspevek asi co ?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny