Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nevite nekdo o miste, kde se da koupit kvalitni starsi CRT?

Jo diky zkusim to. Ted mam frekvenci na 108 a nevypada to rozmazany. Je to sestelovany primo v Eizu. Na tu grafiku se ptam jen proto, ze se tady nekdo nad tim pozastavoval, ze K Eizu koupim smejda grafiku. Uz se mne to nechce hledat kdo, ale myslim to byl Karel. No a na vlastni oci jsem videl v patek slabou grafiku na 19 CRT a pak stejny monitor na nejake prumerne a rozdil tam byl hlavne v barvach. Neveril bych tomu, kdybych to nevidel. Ale ta ma integrovana je urcite lepsi, nez ta jakoby lepsi z tech, co jsem videl a tak snad staci, ale primo v Eizu mne rekl technik, ze ATI a Eizo nema smysl davat dohromady a ja mam ATI... Ma to pry problemy s ovladaci a rekl bych, ze ten borec tomu dost rozumi. Jenze mne se nechce vyhazovat penize zas jeste za grafiku, protoze jsem vyhodil neplanovane za kalibraci a serizeni a tak bych chtel vedet, jestli ten rozdil je nejakej velkej.
Vypinani? To jsi nekde neco blbe cetl a nebo ja blbe napsal. Monitor je sice z druhe ruky, ale je jak novy. I v Eizu cumeli jak je zachovaly a mam na to i jakysi papir popisujici stav.
A uz i vim, jake ze jsou ty rozdily v elektronice obrovske. To jsem nevedel, jen tusim ty jsi o tom tady neco rikal a on mne to popsal podrobnej.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny