Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nedostatok miesta na disku c:/

1. Zlozku windows.old mozes zmazat, je to nejaky tvoj predchadzajuci windows. Da sa zmazat az si spustis nejaky prieskumnik cez pravy klik ako spravca, apod. Alebo vycisteni disku a tam je button specialny.
2. Kolko mas bodov obnoveni? Vo vycisteni disku ides na nejake tlacitko a tam sa otvoria dalsie karty a tam mas aj tlacitko vycistit body obnoveni. Mas zrazu kolko volneho miesta? Nastav si to pripadne v ovl.panely-system, ochrana systemu.
3. Kolko je dat v C:\Users\tvojemeno\AppData\Local\Temp ?
4. Aky velky je subor C:\hiberfil.dat ? Pouzivas hibernaciu? Ak ne tak si ju vypni (pwrcfg -hibernate off ci jak to bolo ten prikaz)
5. Aky velky mas swap? (C:\pagefile.sys) Ak mas dost RAM, tak si to nastv v ovl.panely-system na karte vykon - virtualna pamat, min a max na trebars par GB, zavisi od toho kolko mas RAM a kolko potrebuje RAM najnarocnejsia aplikacia ktoru pouzivas.
6. Kolko dat je v C:\Windows\Softwaredistribution\download ? Principialne sa daju zmazat, ale predtym by som zakazal windowsupdate a restart a zmazal a restart a povoli windowsupdate. Od win8 si to tam Win upratuje sam po X dnoch resp. je to aj vo vycisteni disku a potom si to uprace po par dnoch. W7 to tusim neupratuje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny