Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Občasné neprobuzení z režimu spánku ve Windows 10 1607...

Dobrý večer,

po aktualizaci Windows 10 na verzi 1607 se u mně začal objevovat menší problém. Přes den většinou notebook nevypínám, mám to nastaveno tak, že zaklapnu displej a notebook se uspí. Bohužel jsem začal pozorovat to, že pokud notebook otevřu a klepnu do klávesnice, tak se jenom černě rozsvítí displej, zhasne a potom se nic nestane (pracuje disk, ale jinak můžu bouchat do klávesnice, hýbat myší a nic), musím notebook natvrdo vypnout.

Takhle to začne viset jen někdy, není to v určité situaci (např. když je v tom spánku připojená nabíječka), střídá se to. Na předchozí build se vrátit nemůžu, protože jsem Windows.old smazal a navíc, i kdybych to udělal, stejně by se to tam zase natlačilo. Jedná se o notebook TOSHIBA Satellite Pro U300, vím že je to stará plečka a na desítky ještě víc stará, ale všechno normálně s desítkama běhalo, takže si řeči o tom, že to mám vyhodit do popelnice a jinak nechte od cesty, děkuji předem.

Nenapadá vás něco, co by se s tím dalo udělat? Děkuji, jakub.michalek.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny