Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Mobil do cca 15 000 Kč

Tady jde vidět kdo jaký telefon preferuje Když se podívám na ty uživatele kteří navrhují tento telefon tak v description jejich profilu vidím značku LG.
Iphone users zase doporučují iphony. (smutné že to dělají i lidé kteří ho v životě nedrželi v ruce) Svým způsobem to doporučují jen kvůli jeho prestiži a kvůli tomu že to je "in" a "drahé" atd a přitom o něm nic neví. Dneska iphony přitom vidím v ruce každého "šmukaře" a dítěte, kteří to koupí z bazaru jen protože to je "in" a jinak za peníze co do toho vrazí by kolikrát mohli mít několikrát lepší telefon. A pak stejně jediné na co to mají je Messanger a facebook. Je to smutné. Protože se nechají ovlivňovat okolím.
To je jak kdyby týpek co dělá za 10 tisíc měsíčně si naspořil na Iphone a koupil si ho. Ano super má něco co je drahé. Ale dle mého to ztrácí uplně smysl protože jinak jeho životní úroveň se nezlepší. A telefon z něj lepší osobu neudělá a funkcionálně se některým ostatním telefonům stejně nevyrovná v poměru cena/výkon.

Neříkám že ty telefony jsou špatné. Ale je vidět jak to ovlivňuje rozhodnutí.
Nikdy bych nesoudil telefon předtím než bych ho neodzkoušel.

Jinak né každý megapixel dělá kvalitu fotoaparátu. Kupte si lidi 12ti megapixelový Dogee a samsung či iphone. A po čase mi řekněte že ty fotoaparáty jsou stejné.
Lidi dneska věří všemu.... Sviňárna takhle podělávat lidi.

PS: v tomhle threadu asi krátkou zprávu nenapíšu...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny