Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Mobil do cca 15 000 Kč

Nekoupil bych si ani SGS6 ani LG G5.

LG G5 neni proste dobre vymysleny a pridavne moduly jsou vyslovene neprakticke, diky modularite ten telefon zdaleka neni tak pevny jako konkurence, takze ten leda v hodne pevnem pouzdru.

SGS6 Edge me nesedi designem, nelibi se mi ty zaoblene hrany po strane, vadi mi nepritomnost slotu na sd-karty, kterou ja naopak pozaduji a take nejsem zrovna fanda SoC Exynos, protoze ikdyz je procesorova cast i spotreba energie dobre odladena a skoro se to vyrovna Snapdragonu, tak graficka cast procesoru zaostava, proto bych poridil nejradeji smartphone se Snapdragonem, jenze v highendu ma snad kazdy nejakou dalsi nedodelanost podobne jako to LG G5. Snad jedinny smartphone o kterem bych byl ochoten uvazovat je HTC10, ale ten se u nas snad dokonce stale neda sehnat a mimo to je stejne hrozne drahy, takze do toho bych zas nesel kvuli cene, ale ja mam jine pozadavky, takze nejsem smerodatny.

Jinak osobne vidim v tvych pozadavcich problem velkeho interniho uloziste, to bohuzel na Androidu neni moc zvykem a spis se jde cestou 32GB interniho uloziste vcetne systemu + sd-karta, pak bys mohl uvazovat i o Huawei P9 ci starsim P8, ale ten ma slabsi fotak. Ovsem pro me ma Huawei zasadni nevyhodu, ze nelze aplikovat customROM na jejich procesor Kirin (to nakonec nejde ani u Samsungu u procesoru Exynos), nicmene predpokladam, ze te tohle asi vubec trapit nebude.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny