Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Mobil do cca 15 000 Kč

Odpovidal jsem na to, ze bych si nikdy nekoupil Samsung Galaxy S6. Duvody jsem take popsal: nepritomnost slotu na sd-karty a SoC Exynos, na ktery nejde moc delat customROM kvuli uzavrenym ovladacum a ktery ma malo vykonou grafickou cast.

Co se tyka smartphonu Lumia, tak ani tam bych si v zadnem pripade nevybral. Pokud budeme mluvit o hardwarove strance, tak mam z dobreho zdroje overeno, ze Lumie se pomerne dost reklamuji a to jen o malo mene nez smartphony od Sony. Proste stare casy kdy Nokia (ted Lumie od Microsoftu) a Ericson (prevzaty firmou Sony) byly genialni robustne telefony a dokonale drzaky jsou davno pryc.

Jinak co se tyka OS, tak jsem pomerne velky kritik Androidu, myslim, ze bych se zde jen opakoval, kdyby na padesat radku vypisoval, co vsehno je tam spatne. Ovsem na Windows Phone (vcetne Windows 10 Mobile) bych tech padesat radku kritiky zcela jiste prekrocil. U nas v praci totiz davaji Lumie lidem jako pracovni telefony a zamestnanci jsou z toho dokonale nestastni, graficky design a pomalost slabsich modelu (Lumia 550), ktery dostavaji radovy zamestnanci je opravdu tristni. Zajimave pritom je, ze ajtaci u nas v praci si docela na Windows Phone vrni blahem, pravda zajistili si vyssi model, takze je to rychlejsi, ale problem jim nedela ani ovladani. Zajimal jsem se proto o tuhle skutecnost vic a tvrdim, ze Lumie jsou geekovsky telefon urceny pro ajtaky s dobrou zkusenosti v ovladani klasickeho PC s Windows 8 a 10, tem nedela ani Windwos 10 v telefonu zadny problem, ale pro bezneho cloveka je Android mnohem lepsi volba.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny