Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Mobil do cca 15 000 Kč

Scan oční duhovky je dosti nepraktický za chůze, špatného osvětlení.
• Co to prosimte placas za hlouposti ?
Scan ocni duhovky funkuje i vetme nebo pres slunecni bryle. /*Navic scaner otisku prstu na nekterych Android telefon je katastrofalni a uzivatelé tuto funkci vubec nepouzivaji, odemykani jiz trva jen 1-2 s rozsirenym uhlem.
To co si zde napsal, jsou jen opsané uryvky neceho, co jsi nasel na internete a zbytek to co si myslis..
Sice to nechápu, ale mnoho google aplikací nefunguje s microsoftem.
• Toho nechapes trosku vic, Andoid = Google, Lumia = Microsoft, co je na tom k nepochopeni ? Ches uzivat sluzby Google, koupis Android, Ches uzivat sluzby Microsoft, nebo uzivat telefon s Windows 10 zakoupis Lumii.
Microsoft se snad jiz 1M vyjadril, ze nekomu konkurovat, neni jeho cilem, pres Lumie nabizi jen své sluzby, kde Lumie vysi tridy, jsou v prvé rade pracovni telefony /* Né kazdy ma 16 let a kupuje si telefon na hry.

Dle info většina z modelů působí lacině. Vrže,plast.
• Dalsi vyctené hloupost, vrzali ve spodnim rohu prvni Lumie XL, to ze maji jednduchy vzhled je zamer a jsem vdecen ze ho takle zachovavaji, nechtel bych blikaci telefon na chlubeni v hospode, protoze k nicemu jinému to ani neni..
Nepocitaje, ze neni plast jako plast, chces kuzi, tak si dokoupis doplnek od Maizo, 950tky maji prijmeny plast, neklouze, jen tak se neposkrabe, urcite mene citlivejsi jako keramické kryty.,
*Uz i tak je stale tesi, ty telefony v dnesni dobe rozpoznat, vse uz vypada jak vlajkové telefony Samsung, nebo napodobeniny iPhone, v cem je to lepsi ?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny