Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odpojuje/nejde se připojit k domácí wifi

Čau,
jak už název napovídá, tak mám problém s tím, že se mi klidně ntb zničehonic odpojí od wifi, která zmizně i z možností v dostupných wifi a můžu se jít klouzat (restartovat/vypínat pc a doufat, že při startu to bude ok, protože samo jen tak to nenaběhne). Občas se i stává, že nastartuju pc a už danou wifi nevidím, takže to řeším stejně.
Na bytě jsem jediný, kdo má takový problém. To, že wifi šlape v pohodě, ikdyž ntb to tak nevidí, poznám i podle mobilu, takže žádný krátký výpadek to určitě není. Tento problém se mi stává pouze zde na bytě, nikde jinde jsem na něj ještě nenarazil (např. ve škole).
Co jsem zkoušel? Reinstalovat ovladače, vypnout v nastavení něco ohledně úspory baterie, aby se automaticky vypínalo připojení k internetu, a změnit v routeru síťové pásmo, protože v dosahu mám dalších 10wifi, takže mě napadlo, že by se to mohlo zrovna nějak krýt.
Nějaké specifikace:
Ntb: Lenovo z50-70
OS: Windows 10 (chci upozornit, že mám na dualbootu Ubuntu 14.04, na kterém jsem tento problém nezaznamenal)
Internet/router: UPC a ten jejich defaultní router, co dávájí (přesně nevím, můžu zjistit)
Ještě chci upozornit, že na wifi je nás připojeno asi 6 lidi (každý pc+mobil), ale v tuto chvíli jsem tu sám a problém stále přetrvává.

Setkal se někdo s něčím podobným? Zkoušel jsem hledat, co s tím, ale všechno se točí kolem ovladačů/nastavení windows, což jsem zkoušel.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny