Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Miniatury v open office writer, změna pořadí stran

1. logická část dokumentu není stránka ale kapitola/odstavec
2. ani ve Wordu (pokud vím) nešly nikdy přesouvat stránky ani v miniaturách - šly a pořád jdou jen přesouvat kapitoly v zobrazení osnovy dokumentu
3. konce stránek mají být definované podle logických částí - například každá kapitola první úrovně má být na nové stránce - pak nebude žádný problém s tím "pokud bude na jedné stránce zbývat ještě půlstrany místa"
4. číslování stránek je přece automatické a nelze je tedy nijak "ručně přečíslovat" aby se pak podle těch čísel dokument seřadil, naopak - seřadí se kapitoly dokumentu a čísla stránek se přiřadí automaticky.

Takže postup?

1. Formátovat dokument pomocí stylů, přičemž nadpisy těch "článků" nastavit jako 1. úroveň pro osnovu (předpokládám, že na to má Writer stejně jako Word předchystaný styl Nadpis1) a nastavit mu vlastnost, aby byl vždy na nové stránce (Vložit zalomení stránky viz tady...).
2. Zobrazit Navigátor (F5) kde lze snadno přesouvat vybrané kapitoly = celé "články" nahoru nebo dolů a je jedno jestli jsou na jedné nebo více stránkách i s "půlstránkami"
3. Číslování stránek samozřejmě nechat na programu - nastavit ho automatické ve stylu stránky dle libosti do záhlaví či zápatí

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny