Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Tlaciaren zostala v stave "Pocet dokumentov vo fronte: 0"

Dobry den. Mam starsiu tlaciaren HP Deskjet F4180 a notebook Lenovo G580 so systemom Win 10. Po nainstalovani tlaciarne (softver mam zo stranky vyrobcu) som skontroloval stav tlaciarne v ovladacom paneli v casti zariadenia a tlaciarne a namiesto stavu Online tam mam Pocet dokumentov vo fronte: 0. Ak sa pokusim cokolvek vytlacit, akurat sa len zmeni cislo na 1, no tlacit nezacne. Ak napriklad skusim tlacovu ulohu odstranit, nejde to. Zaujimave je, ze som tlaciaren skusal na dvoch inych notebookoch s Win 10, kde som ju instaloval uplne rovnako a tam funguje bezproblemovo. Nemate niekto napad ako ju dostat z tohto stavu do stavu online, aby som bol schopny tlacit? System mam myslim plne funckny, ovladace mi tam ziadne nechybaju, vidim ju normalne aj v spravcovi zariadeni, tak netusim v com moze byt problem.
Dakujem.

Předmět Autor Datum
Zkusils teda aspoň to, co radí HP? c03216876
karel 18.08.2016 11:39
karel
Skusal som, priznavam, ze az po tvojej odpovedi, ale bez vysledkov. Akurat zmizla tlacova uloha a po…
Amigoo 18.08.2016 12:50
Amigoo
A je nastavená ako predvolená tlačiareň? Je možné, že tlačové úlohy sú radené na virtuálnu tlačiareň…
yYy 18.08.2016 17:20
yYy
Hej, bola nastavena ako predvolena. Ale uz mi to funguje, asi zabral na druhy pokus ten HP print doc…
Amigoo 18.08.2016 18:40
Amigoo
V spravci zariadeni v pravy-klik - vlastnosti u zariadenia (tlaciaren) by si mal vidiet ze jaky pres…
MM.. 18.08.2016 19:37
MM..
Někdo někde psal, že měl ve vlastnostech tiskárny zaškrtnutou obousměrnou komunikaci a blokoval mu t…
karel 18.08.2016 19:47
karel
::) Windows je mnohem šílenější než jsem si myslel. poslední
mif 18.08.2016 19:51
mif

A je nastavená ako predvolená tlačiareň? Je možné, že tlačové úlohy sú radené na virtuálnu tlačiareň (často sa to spája s programom PDF Creator). Pozri sa do Zariadenia a tlačiarne, či je u tej tvojej HP nastavené ako Predvolené (označené zeleným znakom). Ak nie je - cez PTM vybrať Nastaviť ako predvolenú tlačiareň.

Hej, bola nastavena ako predvolena.
Ale uz mi to funguje, asi zabral na druhy pokus ten HP print doctor, co mi radil Karel. Sice sa stale netvari ako online, ale tlaci, aj po par restartoch, tak hadam jej to vydrzi. :)
Vdaka za rady.

V spravci zariadeni v pravy-klik - vlastnosti u zariadenia (tlaciaren) by si mal vidiet ze jaky presne to pouziva ovladac, a porovnat si to s tym inym PC, ci to je stejne (vendor a verzia a vsetko).
Inac vseobecne problem by mohol byt teoreticky aj nejak s USB3.0 portom, ale nemalo by to nastavat, ak mas USB2.0 port skusil by som preistotu aj ten, alebo nebola tlaciaren pripravena (chybal papier, blikalo svetielko a chcelo to zmacknut cosi, apod), vtedy by sa to tak spravalo ako pises.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru