Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zprovozneni internetu

vlozit prilohu proste NELZE protoze mate debilni parametry na vkladani fotek
ziadna poradna ti nedovoli vlozit 3MB PNG ci BMP kravu o rozliseni troch televizorov, co strasne radi robia prave BFU. A je to tak spravne. hadaj preco a pouzi hlavu.

klavesnici prepnout z CZ do ENG umim a taky to delam abych tam naklofal ty vase prikazy,ale opet to neni nic platne,nejspis to spatne pisete
ano, my spatne piseme to, co mame odskusane a sranda je ze prave tebe to nefunguje. Ked to uz musis klepat do ineho pc, tak si na tomto pc danu vec skopirujem do txt suboru a na druhom pc si ju po preneseni cez usb kluc zase vykopirujem. Tym je na 100% odstranena akakolvek sanca na preklep, kedze sa pouziva ctrl+c a ctrl+v.
...ale to by si musel rozmyslat skor ako napises tie svoje kydy ze to nefunguje....
Nedokazes vyriesit ani len prenos par bajtov textu medzi dvoma pc.

na jasne recene ci psane veci odpovidam ihned a jak nejlip umim
vymyslas zbytocne klucky a obchadzky.

me z toho vychazi,ze vase rady nejsou pro normalniho smrtelnika,ale pro zkuseneho programatora,nejste proste schopni jednat s lidma kteri nejsou na stejne odborne urovni jako vy a tak je shazujete a jste celkem dost arogantni.Vzdy to takto skonci.
U uzivatela sa pocita so znalostami aspon zakladov problematiky s ktorou sa zabava. Ked nedokazes ani skopirovat text, nemas do toho co liezt a mas to dat ludom co sa vyznaju. Opravujes si bezne doma plyn ci vodu? Preco nie, sak to je len sroubovanie trubiek....az ta vytopi a vyhodis dom do vzduchu, pridem sa ta spytat....
To len pri pc si kazdy mysli aky je king. A ked sa mu potom nedari, lebo v skutocnosti nic nevie, tak na vine je poradna, nech je akakolvek.
Poradna nieje na to aby ta ucila zaklady ktore mas vediet, lebo su milion krat popisane na googli. By si sa posr*l, keby si sa mal vsetko ucit pokus-omyl systemom ako my v 90-tych rokoch, ked nebol internet. Dnes si vygooglis este aj Obamove spodky.

Takze bud sa zacni chovat ako rozmyslajuci clovek a spolupracuj ako mas, alebo si k tomu zavolaj pc technika nech ti to spravi. A nehraj sa na machra, ked nim niesi. Na tom nieje nic zle. Iba co sa dalej strapnis. Ja nemam problem niekde povedat ze daco neviem, ked to fakt neviem. Nepotrebujes si hranim sa na machra si vyrobit dalsie problemy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny