Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosba o návrh PC sestavy (asi na M-Pola ?)

K sestave:

zdroj je OK, ale kdyby si tazatel chtel priplatit na Gold tak nic nezkazi.

https://www.czc.cz/evga-supernova-550-g2-550w/1802 90/produkt

Co se tyka grafiky, tak vzhledem k urceni je to malinko sporne, kterou vzit, kazdopadne by mel tazatel vedet, zda mu program, ve kterem dela podporuje nejake spesl veci na grafice od te ktere firmy - NVidia CUDA + NVENC nebo AMD VCE. VCE temer jiste jeho vybaveni nepodporuje, protoze je to nova zalezitost. Co zatim hovori vydane materialy od AMD, tak by to mohlo byt docela hodne dobre a dle propagacnich materialu asi tak o tisic procent lepsi nez NVENC od NVidie, jenze skutecnost se teprve ukaze. Tudiz ja v zasade souhlasim s vybranou grafikou RX470, ale musi vedet zajemce o PC, jestli nepotrebuje NVidii, pak by to chtelo si priplatit na GTX1060.

Dalsi pripominky bych mel k diskum, nejprve SSD. Je totiz otazka, zda nevzit SanDisk Ultra II - 960GB, duvod je zrejmy, i na praci je SSD hodne rychle a pokud je uzitim i strih videa, tak se to muze vyplatit, samozrejme nam to zveda cenu a navic by bylo idealnejsi si ted poridit ten navrzeny 500GB SSD na system a hry (pokud hry nebudou, tak staci 250GB a je zbytecne kupovat vetsi) a casem dokoupit druhy 500GB na praci s videem. Lepsi je to proto, ze ten se systemem se bude opotrebovavat o hodne mene nez ten, na kterem potecou data, takze to je na zvazeni.

Dalsi vec jsou ty WD Purple, ja bych se na nejake speciality vite co, radeji bych poridil WD Red Pro s petiletou zarukou, je i rychlejsi, stoji vic, takze je to na zvazeni a pak taky je otazka, ze rychlejsi disk je hlucnejsi, takze obzvlast jestli se na tom bude strihat video, tak bych vzal jeden WD Red Pro a jeden obycejnej WD Red nebo i obycejnej Blue.

---

několikrát do měsíce zde máme mikrovýpadky elektriky potvrzeno hláškami z NASu pod UPSkou
No tak si kup UPSku i k tomu pocitaci, jako novej PC za 35 litru a UPSka jako nic? Doufam, ze mas aspon prepetovou ochranu na prodluzce, ovsem ta tvemu problemu nepomuze.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny