Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak nainstalovat jednojaky os z androidu?

Tak a ked ma naserete vymazem aj poradnu a budete mat ho...;o).
Ono je to tak dnes, ze je naozaj akoby ina doba.
Dnes som mal mat volnejsi den, len papierovacky (faktury, dlznici, reklamacie a pod).
Od rana som trt spravil, zaplatil par faktur a do toho same telefonaty a uz si pomaly balim kufre, pretoze idem spravit opravu jedneho satelitu, potom idem ku zakaznikovi nainstalovat novy switch lebo ich konecne pripojil Telekom a menia providera, do toho mi volal zakaznik, ze mu nejde zase spoj medzi domom a prevadzkou a to som este chcel na zaver ist do Nitry pre rebriny a hrazdu lebo sa zo mna stava tucne nemotorne prasa a nechcem umret v 50ke na nadvahu.
No vidis a den rozdrbany, nespravim nic. Zajtra mam cely den montaze, to znamena odchod o 7:00 a prichod medzi 18-19:00 domov, mozem dokosit zvysok travy co mi este chyba a zaspat pri telke ako vzdy.
V stredu mam rovnaky scenar len u ineho zakaznika.
A stvrtok mi zavola nespokojny zakaznik, na ktoreho som dnes zabudol a uz mu nestihnem zohnat krytky na zasuvky, takze k nemu dnes nedojdem;o).
A teraz si predstav, ze ku mne pride 1-2 ludia, ze nech im preinstalujem OS, najlepsie zadarmo...a to nebyvaju samozrejme az tak uplne cudzi ludia...tu kamosova sestra, tu syn mojej znamej a pod.
A do toho si sem tam doma vypocujes, ze sa malo venujes detom a nepomahas vlastnej zene v kuchyni.
Tak som sa mentalne vyblil a vzhuru budovat svetle zajtrajsky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny