Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém s kompatibilitou aplikací na Google Play po přechodu na tovární nastavení

Zdravím všechny,

byl bych moc rád, kdyby mi někdo pomohl s mým problémem.

K věci ...
Mám mobilní telefon Lenovo P70-A, Android verzi 4.4.4., obchod google play 4.9.13 (vím, že je i novější 5.x.x a výše, ale upgrade se mi zatím nekonal viz níže) další potřebné parametry v souvislosti s vyřešením mého problému mohu dopsat na požádání.
Věc se má tak, že jsem se rozhodl k tomu vrátit svůj mobilní telefon do továrního nastavení. Dokud to byly chybky ve zpomalení telefonu, tak jsem to ještě ustal, ale jakmile mi zacaly chodit smsky a maily jen po restartu telefonu, rozhodl jsem se jednat.
Jediné, co jsem si zálohoval byly kontakty a data na externí kartě, kde není prakticky nic jiného kromě hudby a obrázků. Napsal jsem si seznam aplikací, které budu chtít po opětovném zprovoznění mého telefonu zpět a chtěl je poté stáhnout z Google play storu. A zde nastal problém.

Mnoho aplikací, na které jsem byl zvyklý a naprosto běžně a dlouhodobě je využíval najednou v Google Storu nemohu najít popř. když je hledám manuálně je mi řečeno, že nejsou kompatibilní s mým strojem. Jak by nemohly být kompatibilní, když jsem je celé měsíce či některé více jak rok využíval.

Ačkoliv jsem již hledal a budu sám hledat důvody proč a zejména postupy jak vrátit některé své oblíbené aplikace a dejme tomu některé hry, tak bych se rád i zeptal zde, zda mi někdo může pomoci ať už je to profík či měl podobný problém a dokázal jej vyřešit.


Děkuji mnohokrát

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny