Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problem s bootem

1. Daj tam load defaults a save and exit a skus SAMOTNU instalacku bez akehokolvek pripojeneho disku. Nechaj to 15minut nabiehat. Nabehlo?
2. Daj tam load defaults a save and exit a skus samotny SATA disk tak jak bol ten povodny. BEZ PRIPOJENEHO USB STICKU. Nabehne nieco?
3. Quick boot aj quiet boot daj na Disabled, Onboard Floppy aj Onboard 1394 aj Onboard LAN Option ROM daj vsetky na Disabled, a save and exit a skus znova samotnu instalacku bez disku a nechat 15minut, a potom samotny povodny disk bez instalacky. Nieco nabehlo?
4. Ked nenabieha nic ani samotne ani po bode 3, tak mas vadnu instalacku alebo skor vadny HW. Mozes skusit Dat Cool'N'Quiet na Disabled a skusit to aj tak, ked to pomoze tak je nahovno doska alebo zdroj, ale vseobecne necpi tam vobec W10 ale skus instalacku W7 napriklad, uz niekedy nabiehali spravne tie W10 po uplnom vypnuti a nie len po update a faststart vypinani? A yober iny USB stick a stiahni nanovo instalacku na iny USB stick, mozes ju mat nahovno alebo vadny USb stick, alebo je vadny HW (doska apod). Uploadovanim obrazkov sa to neopravi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny