Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem NTB a dve grafiky

Zdravím, mám taký problém s NTB od HP. Mám ho už dlho (cca 5 rokov) no od začiatku pri inštalácii win boli s tým problémy - konkrétne vlastne len s ovládačmi na grafiku. Keďže sú tu dve grafiky "bili" sa. Teraz pri novom win 10 ich automaticky nainštalovalo samo a všetko v pohode funguje (tak ako predtým). Ibaže len na integrovanej grafike (tak ako predtým). Nie som si tým však istý, či to ide na integrovanú alebo nie. Pretože "Catalyst control center" - ovládač, ktorý rozdeľuje aký program pôjde na ktorej grafickej karte zrejme nefunguje akoby mal. Rovnako sa to správalo aj predtým, ale neriešil som to. Teraz však mám tak trochu problémy s CS:GO (známou hrou) s FPS. Je dosť nízke (cca 40). Keď som v spomínanom programe na ovládanie grafických kariet prepol na Power saving alebo na Performance nebol tam žiadny rozdiel. Preto sa domnievam, že ide všetko na Intel integrovanej karte a Radeon ani nepoužíva.
Skúsil som teda v správcovi zariadení zakázať integrovanú Intel grafiku. Samozrejme "rozhádzalo" plochu (čo som upravil aj ostatné veci, ale to problém nie je). Problém nastal pri spustení spomínanej hry CS:GO. Viď. screen shot: https://postimg.org/image/9l7a19exr/ - Skúsil som teda preinštalovať celú hru (aj Steam), aby fungoval od začiatku len na Radeon grafike. Bohužiaľ rovnakú chybu mi to píše. Navyše pri spustení windowsu vyskočí tabulku od Radeon s tým, že nie je správny ovládač alebo aktuálny alebo niečo podobné. Pritom pri pokuse zaktualizovať ho v správcovi zariadení, vypíše, že je aktuálny. Ako mám teda postupovať? Odkiaľ mám stiahnuť Správny a Funkčný ovládač, prosím? A ako zistím ktorý to presne je?

// Všimol som si ešte jednu vec. Keď dám Správcu úloh, vidím tam aplikácie ako napr. "Skype (32-bit.)" alebo "csgo (32-bit.)" - moja otázka znie - prečo 32 BIT ?? Používam 64bitový OS Win 10. (Písalo to aj predtým).

Veľmi pekne vopred ďakujem za pomoc.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny