Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem iphone se alebo S6 edge

• Osobne jsem s WPhone velmi spokojen, o proti mOS Android je méne narokovy, kde WP stací 1Gb, android potrebuje 2, kde se po HW strance spatne porovnava.
/*Lumia s 1Gb RAM jsou jiz svyzné, co pak Lumie s 3GB RAM.
Navíc jiz obsahuje nebo má integrovaé jiz vse potrebné, narozdíl od konkurence, ho nemusís ROOTovat , na uvedenou tazatelovu potrebu stací i Symbian :-)

• Kdyz vemu príklad Lumia 950 vs konkurence ve stejné cenové relaci po stránce vykonu a osazení, bude mezi prvnímy a s tezí najdeme konkurenta.
/* Samsung vydal telefony s Iris (odemykani duhovkou) a USB-C jako novinku az ted, lumie je mají uz skoro rok.

Zda-li má tazatel i Windows 10 na PC, má navíc nekteré moznosti, jaké konkurence prozatím nenabízí. Zadné omezení na SD, nebo se nepotkáme s baterií co nejde vymenit, o bezpecnosti samotného WP nemluve.
/* Android 6 si hodne polepsil, ale je zneho spis jen takovy barevny kolotoc, bez ROOT také hodne moznosti omezena, o proti predeslym verzim uz zadné ze se telefon seka, nebo se musi restartovat neplati, ale Android 6 také nema kazdy telefon, kde uzivatelé musi nekdy opravdu dlouho cekat na UPgrade na vysi verzi /zda-li na ni maji vubec pravo.

Uzivatelé hodne odrazuje jeho spatna povest a ostatni uzivatéle co tvrdi, jako i zde, "mrtva platforma", "nejsou aplikace", nekterych kolegu co si WP zakoupili jsem se ze zvedavosti ptal, "Tak co ?" prozatim odpovedeli, "Tak neni to tak spatné ve finale", k Androidu se moc vracet nechcou.
..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny