Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Noteboook do 12 000 Kč

https://m.alza.cz/acer-aspire-es11-diamond-black-d 3027596.htm?o=1

Mám to doma a je super. Proti tvému výberu je toto lepší, jelikož má obrovskou výdrž - nemá klasický HDD a spotreba je nizsi. Take mensi obrazovku. Je to na zpusob netbooku ale já jsem na nem letos udělal komplet maturitní práci včetně obhajoby naprosto bez problémů. To je slušnej argument. Diky malejm rozmerum ho hodis do tasky a je stejne velkej jako ucebnice.

Má neco na zpusob SSD a system je sviznej. DOPORUCUJI! Ihned po zapnutí vypnout v msconfig windows update a odinstalovat vsechny acer sračky vcetne mccafee a pod. Jen základ. NEINSTALOVAT zadnej avast a pod. Založit nyni pod obnovy. Pokud tphle udělás nemas s tim jedinej problem a dá se s nim super pracovst.

Také se na tom dá rpzjet slusne San Andreas... Pokud by ti nestacilo misto kup Samsung SLIM fit flasku. Takva bíla usb3.0. Mel jsem ji zapojenou kontinualne a měl na ni nainstalované i hry a pod. Vse naprosto bez problémů. Vubec neprekazela. Ted na tom bracha hraje minecraft cca na stabilnich 30fps ale samozřejme s upravou pro slabsi PC.

Nebyl problém s vydrzi. Slušnej displej. Za ty prachy jsem tolik muziky necekal.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny