Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Mini PC místo NTB - duchodkyně

Linux je pro duchodce dobry.
Sam jsem nejakou dobu provozoval Ubuntu u rodicu a zpatky na Windows 7 se preslo kvuli tehdejsimu problemu Ubuntu s posilanim zvuku pres HDMI na televizi - dnes uz je to vyreseno a tehdy jeste u nasich bydlela segra, ktera potrebovala do prace nejakou firemni sitovou aplikaci fungujici jen na Windows.
Dnes samozrejme nemam duvod jim vracet Ubuntu, kdyz maji zaplacenou licenci Windows 7, ale kdyby to z nejakeho duvodu bylo potreba, tak absolutne neni problem.
Tomuhle typu lidi je uplne jedno co maji za system, je potreba jim na plochu hodit zastupce Firefoxu, zastupce Pruzkumnika (v Ubuntu se to jmenuje Nautilus) a asociovat mkv, mp4 a avi s Smplayerem. Pokud je potreba neco dalsiho dejme tomu treba instalace tiskarny, tak stejne musim prijet a pripojit a nastavit a ukazat at uz maji pocitac s Windows nebo Ubuntu. Takze pokud maji cloveka, ktery dokaze spravovat linux, tak naprosto bez problemu.

Edit: Tazatel podle me udelal chybu s tim HPeckem, ale kdyz se podivam na cenu, tak to bylo opravdu levne. Ted usetril, zase ale priplati na OS a otazka je jak dlouho to HPecko bude drzet a jestli nakonec neprodela.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny