Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem zo scanovaním novinka - HP PageWide MFP P57750 XC

Ty spravujes tu siet, instalacia sa mala diat za tvojej pritomnosti. Takto sa mozes branit, ze ten clovek ktovie co robil, ak na neho nik nedohliadal. ipv6 vs ipv4 by som neupodozrieval. ze to jemu ide je pekne...ale nech vysvetli preco to nejde u vas. instaloval to v prostredi ktore nepozna, takze nemoze tvrdit ci je daco dobre ci nie.

Ked uz, skorej sa zameraj na to skenovanie - ci skener je stale detekovany, pingnutelny cez siet a pristupny, ked to vypadne. Alebo ci zmizne komplet, v LAN nieje a sw ho nedetekuje, preto to neskenuje. updatni firmware. skus to prepojit LAN kablom, miesto wifi.

Skus to aj opacne - nastav skenovanie do zdielanych adresarov na prislusnych pc a uzivatelia si budu skenovat veci cez ovladaci panel skeneru. Vo svojom pc si potom uzivatel najde PDFko alebo uz aky format nastavis. A posielat do svojej zlozky. Takto sa bezne nastavuju sietove skenery pre viacero ludi. Nie tak ze si kazdy spusti program, zabehne tam dat papier, vrati sa, naskenuje, a potom ho zase ide stadial zobrat...kravina.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny