Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem zo scanovaním novinka - HP PageWide MFP P57750 XC

Ano doteraz to tak bolo ze vsetko co sa tykalo PC komponentov som kupoval a riesil ja ... Tieto tlaciarne nikto somnou nekonzultoval, zrejme si len zavolali nejakeho obchodaka ktory im predal uplnu novinku a nejaky Pan ktory vie instalovat programi im to prisiel nainstalovat. Mne volali len ze nejde scanovat ze pan povedal ze asi je nieco zo sietou :) krasa
Tak ich posli do ...vies kam...,a nech im to riesi ten mudrak co to cele vymyslel. nabuduce si takuto kravinu nedovolia. Vas sef o tom vie? Ak o tom ani nevie co sa mu deje pod zadkom, tak je to este vacsi fail.

Ono ten program co im tam nainstaloval do PC tak ten komunikuje zo scanerom ked si na ovladacom paneli na kopirke zvolia svoj PC tak im to scanuje priamo do pc
Toto by malo ist aj bez nejakeho softu, priamo z ovl panelu toho skenera skenovat do prislusnej sietovej zlozky na prislusnom pc. Skus to tak, nacisto, bez nejakeho softu, ako som popisoval vyssie.

Ak by bol problem len v nejakom paskvil programe od HP ktory sa da obist, tak sa na neho proste vykasli a mas hotovo. Ovladace ci software od HP je v dost vela pripadoch strasny bordel.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny