Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem zo scanovaním novinka - HP PageWide MFP P57750 XC

Ahojte,

Prvy krat riesim problem ktory vlastne ani nieje moj problem.
Spravujem siet a PC v jednej firme. Zakupili si dve nove velke kopirky HP PageWide MFP P57750 XC (bez konzultacie somnou) na ktore este ani nieje poriadna podpora na oficialnych strankach.
Nejaka firma cez ktoru to kupili im to tam dodala a nainstalovala na vsetky PC ktore budu kopirku pouzivat.
Tlaciaren je v sieti pripojena cez WiFi singnal je silny router je par metrov. Zacali sa ale problemi ze im nejde scanovat, tlacit ide. Ked vypnu zapnu kopirku tak scanovat cez program ktory maju v pc chvilku ide a potom im to zase nejde no proste nefunguje to spolahlivo. Podotykam ale ze ked im nejde scanovat tak vtom case tlacit ide cize som vylucil nejaku vadu na sieti. Pocitace su cez kabel vo switchy siet nijako nehapruje vsetko im funguje.
Pan ktory im to tam instaloval uvalil celu vinu na mna ze NIECO je zo sietou, ze on ma tlaciarne vo vela firmach a funguje mu to (samozrejme som sa zamyslel co znamena vela ked to je novinka). Odvolaval sa ze v inych firmach to ma na IPv6 a ze to funguje v nasej firme je ale IPv4 ale osobne pochybujem zeby to malo mat nejaky vplyv.
Otazka na Vas znie, moze mat na nefunkcnost scanovania vplyv podla neho NEJAKY problem v sieti ak sa ludom normalne da tlacit tym padom je connect ok?

Dakujem za rady ci to mam vnimat ako moj problem alebo nech si to riesia ako reklamaciu u pana ktory dostal za instalaciu zaplatene.
Operacne systemy su win7 a win10
Změna kategorie, původně: Hardware (Kurt)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny