Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem lze použít exel k vytvoření mini aplikace?

a mít je v hlavě zbytečně ...
a proč bys nechcel? kdybys len vedel že kolik dát v mozku máš ktoré su nepotrebné, dokonca aj ked sám si to neuvedomuješ tak máš hlboko "v hlave" v neuronovych bunách aj dáta o tom jak si sa pozvracal ked si mal 3 roky ale jak si išiel autobusom,... to sú potrebné dáta? asi ne,... mozková kapacita je tak velká že za celý človek nevyužije ani 3-4% miesta kde si do neurónových buniek môžete uložiť jakékelvek informace,... žial mozok je odosť zložitejší než PC, má viac stavov (ne jak PC len 0 a 1 = teda jede alebo nejede prúd cez daný tranzistor v CPU, GPU a podobne.) a pracuje viac s chemickými procesmi,...

ostatne pokladám aj za nepotrebnú informaci ktorú isto máš v hlave, napríkald aj to čo si videl pred XX rokmi nejakého bezdomovca pred Priorom (obchodom) a podobne.

ostatne to či to využiješ nekdy znova nebo ne taky nemáš jak vedieť tak proč teda "nutene blokovať vstup nejakej informace do mozku"?
dokonca aj ked sa to nenaučíš, tak mozkovú kapacitu využiješ presne rovnako, len pozbieraš iné dáta, lebo za istý časový úsek beze mozok stále rovnaký počet dát, len to budú iné dáta.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny